راهنمای پروانه کسب نان و نانوایی

راهنمای پروانه کسب نان و نانوایی

راهنمای پروانه کسب نان و نانوایی شامل مشاغل زیر است:
-نان بربری
-خشکه پزی
-نان سنگکی
-نان لواش
-تولید نانهای حجیم و فانتزی، ساندویچی،قندی، رژیمی و طبی
-نان روغنی پزی
-تافتونی
-سردفروشی انواع نان فانتزی
-خرده فروشی انواع نان
-تولیدخمیرمایع وخمیرترش
-قئوت و خردل
-عمده فروشی آردگندم
-خرده فروشی آرد و غلات

محتویات فایل دانلودی :
راهنمای پروانه کسب نان و نانوایی
راهنمای ثبت نام پروانه کسب
فرم های ثبت نام پروانه کسب
آئین نامه اجرائی نحوه صدور و تمدید پروانه کسب
آئین نامه ضوابط سود عمده و خرده فروشی و شرکت ها
راهنمای مجوز طرح تابلوی سردر مغازه ها و واحد های صنفی
راهنمای صدور کارت مباشرت
راهنمای قانون نظام صنفی
راهنمای قوانین مرتبط شهرداری برای کسب و کار ها

با کلیک بر روی خرید و پرداخت آنلاین،فایل آموزشی را دانلود نمایید

50,000 ریال – خرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *